петак, 7. децембар 2007.

Real knowledge - Mercury Sextile Pluto , exact at 06:50


This influence arouses love of mystery and gives a desire to solve difficult puzzles. This is a reflection of the deeper purpose of this influence, which is to penetrate below the surface layer of reality to the core of truth where all real knowledge is to be found. Therefore this is a good time to study subjects pertaining to deeper knowledge. In everyday world will use this energy to
examine, scrutinize and probe everything that comes its way. It is not that it is suspicious but that it wants to get at the total truth. If someone makes a proposal, it will investigate and ask searching questions until it knows exactly what the proposal entails. Under this influence it would be very difficult for someone to swindle or mislead.

stere0typNO generalizovanje .. nas iritiraju

10. Kad žena glumi 'čistunku'
Ženama je dozvoljeno da se zabavljaju koliko i muškarcima i zato treba naći onog koji će znati cijeniti njezin vedar i avanturistički duh! Žene se nerijetko (ustvari, gotovo uvijek) pokušavaju prikazati u boljem svijetlu u kojem one nikad nisu prevarile partnera i u kojem su imale triput manje ljubavnika nego što to stvarno jest. Pravi muškarac znat će se nositi s prošlošću svoje partnerice, štoviše bit će mu drago da njegova draga nije takva 'svetica' kako možda izgleda
9. Kritiziranje drugih žena
Kada ste posljednji put čuli da je jedna žena dala iskreni kompliment drugoj ženi? To ćete teško čuti, ali zato će bez problema komentirati njenu kilažu, ružnu frizuru i cipele koje ne pašu uz torbicu. Dati kompliment drugoj ženi prema ženskom ramišljanju može značiti potencijalnu konkurenciju. Zato, slijedeći put kada pored vas prođe zgodna žena, pohvalite njinu dobru guzu i vaš dragi će biti ugodno iznenađen. I nemojte misliti da ako vi ne komentirati dobrog komada, da ga ni on neće primijetiti. Muškarcima to nikada ne promakne!
8. Izljevi ljubomore
Malo koja pripadnica nježnijeg spola ostane imuna na spomen imena neke druge žene (osim ako ta druga žena nije najbliži rod). Preispitivanje partnerove vjernosti mnogim je ženama omiljeni hobi, a kada još dobe priliku uhvatiti se za neko ime, to im daje dodatni poticaj za izljeve ljubomore. A muškarce to, naravno, iritira. Naravno, ovo se ne odnosi na slučajeve kada je ljubomora opravdana, a kako ćete znati je li opravdana ili nije je već druga priča.
7. Stalno traži pažnju
Mnogim muškarcima nije jasno kako mnoge žene koje se hvale svojom neovisnošću i emancipacijom, čim se zaljube postanu poput psića željnih maženja i paženja, da ne spominjemo konstantnu potrebu da im se govori kako su posebne. Muškarca vrlo brzo pretvore u emocionalnu štaku koja im služi za moralnu, mentalnu i emocionalnu potporu. Iz žene koja je sto posto sigurna u sebe kao da se pretvore u biće potpuno ovisno o muškarcu. Naravno, muškarcima bi to moglo podizati ego, ali većina ih ipak voli samopouzdanu partnericu koja ne treba njegovu potvrdu da bi se osjećala lijepom, posebnom i sposobnom.
6. Priča u šiframa
Staro pitanje 'A što ti misliš?' je bezvremenski primjer kako žene vole preispitivati partnerove osjećaje i dovoditi ga u kušnju i u, naizgled, bezizlazne situacije. Žene misle da su muškarci telepatijom obdarena bića koja mogu čitati misli, ali i između redaka kad žena kaže jedno, a misli nešto sasvim drugo. A pravi muškarac bi to trebao razaznati. Zaista je jadan prizor vidjeti muškarca koji se sav znoji pokušavajući smisliti pravi odgovor na ženino “trik” pitanje, dok ona stoji s prekriženim rukama tapkajući nogom o pod. Ne preostaje mu ništa drugo nego lupiti nešto i nadati se da tu noć neće provesti u psećoj kućici.
5. Ulazi u partnerov prostor
Žene imaju instinktivnu potrebu sređivati muškarca kad god im se prohtije i prisvajati njegove stvari. Drugim riječima, kada mu ne namještaju kravatu, kopaju po njegovoj robi tražeći majicu u koju bi se mogle presvući. Zamislite da muškarac isto tako kopa po ženskom ormaru i ošiša ju jer mu se čini da joj je baš trebala nova frizura. E pa i jači spol ima potrebu za svojim prostorom u koji nitko drugi neće zadirati.
4. Postanu previše osjećajne
Činjenica jest da se žene lako rasplaču zbog bilo čega: tužnog filma (ili čak sretnog), puknutog nokta ili frizure koja se pokvarila. Što je još gore, očekuju od svojih partnera da ih tješe i nekim čudom poprave svu načinjenu štetu. A ako su muškarci u nečemu loši, onda je to tješenje uplakane žene. Daleko od toga da su muškarci bezosjećajni, ali osim dvije, tri slatke riječi utjehe, ne znaju ništa o tome kako utješiti ženu. Muškarcima je drago što su žene nježniji i ranjiviji spol, ali se ne žele (i ne znaju) svakodnevno nositi s rijekom suza za svaku sitnicu.
3. Šoping do iznemoglosti
Svim ženama koje su uhvatile primjerak muškog roda koji voli ići u šoping možemo reći samo jedno: čestitamo! One se ne moraju obazirati na našu treću odrednicu, a ona glasi: muškarci mrze hodati po dućanima! Ženama je šoping poput obreda tijekom kojega satima mogu isprobavati krpice, rovati po hrpi odjeće na sniženju ili samo razgledavati, a da ne osjete potrebu za vodom, hranom ili nekim drugim primarnim potrebama. Muškarci to ne mogu i, žene, pomirite se s tim jednom zauvijek! Ako zaista volite svog muškarca, slijedeći put ga odvedite sa sobom u šoping kad napravi nešto jako, jako loše i želite ga primjereno kazniti.
2. Pričanje do iznemoglosti
Vi je pitate “Draga, kako ti je prošao dan?”, očekujući informacije samo o najvažnijem događaju toga dana, a ona počne monolog od pola sata. Većina žena voli pričati, a ako im date povod za to, neće ni prestati. Nije da muškarce ne zanima što njihova bolja polovica ima za reći, samo ne moraju znati baš svaki i najsitniji detalj.
1. Koriste seks kao oružje
One jako dobro znaju koja je najveća slabost muškog roda, a znaju i da je nabolje napadati tamo gdje je žrtva najslabija. Muškarca je najlakše kazniti uskraćivanjem seksa, a to je i jedan od načina da žena pokaže svoju superiornost i sposobnost kontrole. A njima bi sigurno bile draže da ih se kazni na bilo koji drugi način, samo ne uskraćivanjem osnovnih ljudskih potreba.
....I za kraj ne zaboravite: ključ uspjeha je tolerancija! S vremenom ćete se naviknuti na njene mane i navike koje vas toliko iritiraju (barem na neke), isto kao što će ona prihvatiti i vaše. Nitko nije savršen i oko toga se i muškarci i žene mogu složiti.

Imaginative power
The positive side of this influence is that it enables it to think and express itsself with great subtlety, allowing it to express ideas and feelings that it usually cannot; therefore it is very favorable for all forms of artistic expression. On the other hand, this "imaginative" power can get so out of hand that it changes from imagination to illusion. Be sure to subject all the ideas that come to it now to the test of time to find out whether they are of lasting value or just a fantasy of a moment. This influence can indicate unclear and confused thinking. Be particularly careful in its personal communications, because others may misunderstand it even though it think it have been completely clear. Avoid any situation that depends for success on the complete honesty and clarity of each participant.

Нема коментара: